Iedere individuele zorgverlener en iedere zorginstelling die betrokken is bij de uitvoering van de screening (counseling en/of NT-meting en/of SEO) is wettelijk verplicht individueel een overeenkomst af te sluiten met één van de acht regionale centra. Alleen zorgverleners die gecertificeerd zijn voor één of meer onderdelen van de screening (counseling en/of NT-meting en/of SEO) komen in aanmerking voor een kwaliteitsovereenkomst. Hiervoor gelden landelijk vastgestelde kwaliteitseisen ►.


Via onderstaand formulier kunt u een kwaliteitsovereenkomst aanvragen. De SPSRU beoordeelt uw aanmelding en neemt hierover contact met u op. Kwaliteitsovereenkomsten worden geregistreerd in Peridos. Een kwaliteitsovereenkomst is slechts geldig als deze (digitaal) is geaccordeerd. Uitgebreide instructies voor het accorderen van kwaliteitsovereenkomsten en het beheren van persoons- en praktijkgegevens vindt u in de handleidingen ►.

BELEID AANGAAN EN ONTBINDEN KWALITEITSOVEREENKOMSTEN

De acht regionale centra hebben afspraken gemaakt over het aangaan en ontbinden van kwaliteitsovereenkomsten. De belangrijkste punten zijn: 

Aanhef:
Voorletter(s):
Voornaam:
Tussenvoegsel:
Achternaam:
Functie:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
E-mailadres (herhaling):
AGB-code:
Lid van de BEN:
BEN nummer:
BIG nummer:
Werkzaam bij zorginstelling (naam):
Ingangsdatum:
Rol binnen zorginstelling:
Certificaat opleiding/prenatale screening:
E-learning prenatale screening:
E-learning eerste trimester SEO:

Bedankt voor uw aanmelding. We nemen z.s.m. contact met u op.

Privacyverklaring